Meteen naar de content

Over ons

Over Ons

Welkom bij PurityLabs, een toonaangevend merk in gezondheids- en welzijnsproducten, onderdeel van MFE Brands B.V. Opgericht in [Jaar van Oprichting], zijn we gevestigd in het hart van Nederland, in Emmen. Onze missie is het verbeteren van uw dagelijks leven door producten van hoge kwaliteit die bijdragen aan uw welzijn.

Onze Filosofie

Bij PurityLabs geloven we dat een goede gezondheid de basis is van een vervuld leven. Onze toewijding aan kwaliteit en zuiverheid weerspiegelt zich in elk product dat we aanbieden. We streven ernaar om innovatieve, effectieve en toegankelijke oplossingen te bieden voor uw gezondheidsbehoeften.

Onze Producten

Onze productlijn is zorgvuldig samengesteld om aan uw uiteenlopende gezondheidsbehoeften te voldoen. Van voedingssupplementen tot wellnessproducten, elk item in ons assortiment ondergaat strenge kwaliteitscontroles. We gebruiken alleen de beste ingrediënten, vrij van schadelijke toevoegingen, omdat uw gezondheid onze prioriteit is.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij PurityLabs. We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken in elke fase van ons productieproces. Onze verpakkingen zijn recyclebaar en ontworpen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij geloven in het creëren van een positieve impact op zowel onze klanten als de planeet.

Onze Gemeenschap

PurityLabs is meer dan alleen een merk; we zijn een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die waarde hechten aan gezondheid en welzijn. We moedigen interactie aan en streven ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waar onze klanten kennis en ervaringen kunnen delen.

Contact en Ondersteuning

We staan altijd klaar om u te ondersteunen. Of u nu vragen heeft over onze producten of feedback wilt delen, ons klantenserviceteam is bereikbaar via e-mail op info@puritylabs.nl, ons contactformulier op onze website, of telefonisch op +31 (6) 17 63 93 74 tijdens kantooruren.

Bij PurityLabs streven we ernaar om uw partner te zijn op uw reis naar een gezonder leven. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en samen met ons het pad naar welzijn te bewandelen.

Bedrijfsnaam: MFE Brands B.V.

Adres: Waanderweg 30, 7812 HZ Emmen, Nederland

E-mail: info@puritylabs.nl

Contactformulier: https://puritylabs.nl/pages/contact

Telefoonnummer: +31 6 39149837

Registratie nummer: 92038794

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS